Valikko Sulje

Yhdistys

Paraisten Kanoottikerho on pieni paraislainen melontaseura, joka aloitti toimintansa vuonna 1985. Se on Kanoottiliiton jäsenseura, ja rekisteröity yhdistys vuodesta 2007.  Seuran toiminta keskittyy lähinnä virkistys- ja retkimelontaan lähiympäristössä ja Saaristomerellä. Yhdistyksen vaja sijaitsee Sollidenin leirintäalueen vieressä, osoitteessa Aurinkoranta 7. Voit liittyä yhdistykseen laittamalla liittymispyyntösi sähköpostitse osoitteeseen posti (at) pkkmelojat.fi.

Avovesikaudella melomme Tiistaimelontoja pääsääntöisesti joka tiistai klo 18.00, teemme yleensä yhden pidemmän melontaretken sekä ainakin kaksi viikonloppuretkeä. Lisäksi harjoittelemme pelastautumisia, eskimokäännöksiä ja melontatekniikoita, sekä etsimme rajojamme aallokkomelonnassa kun olosuhteet siihen ovat otollisia. Toistaiseksi kaikki halukkaat pääsevät mukaan, taitovaatimuksia ei ole eikä kursseja ole tarjolla, toiminta ei ole ohjattua vaan se on täysin jäsenten oman aktiivisuuden ja oma-aloitteisuuden varassa tapahtuvaa toimintaa. Jäseniä seuralla on hieman alle 50.

Monella jäsenistämme on oma kajakki, mutta seuralla on kuitenkin retkeilyvarusteltuina yksi kaksikko ja neljä yksikköä jäsenten käyttöön.

Jäsenmaksut vuonna 2020 ovat:
jäsenmaksu: 18 €
lisäperheenjäsen: 9 €
avain: 10 €
kajakkipaikka: 35 €

Jäsenmaksuun sisältyy  kerhon kaluston vapaa käyttö päivämelontoihin. Pidempiaikainenkin kerhon kaluston vuokraaminen on mahdollista eri hinnaston mukaan, kalustoa vuokrataan ainoastaan jäsenille.

yksikkövuokra pv: 10 €
yksikkövuokra vkl: 20 €
yksikkövuokra vko: 40 €
kaksikkovuokra pv: 15 €